disaster

recovery

Heeft u al een Disaster Recovery & Business Continuity plan?

Heeft u er al eens bij stilgestaan dat uw server-infrastructuur dagen tot weken buiten dienst kan zijn door bijvoorbeeld een brand, diefstal of ernstig defect? De continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten, na welke ramp dan ook, is van het allergrootste belang voor u, uw werknemers, uw klanten, en dus ook voor de toekomst van uw bedrijf!

Disaster Recovery en Business Continuity vereisen meer dan de laatste back–up van uw gegevens. Een goede en buitenshuis bewaarde back-up is nog geen garantie dat uw bedrijf snel terug operationeel is..

Disaster recovery binnen enkele uren

Met het Disaster Recovery as a Service plan (DRaaS) verzekert Escape de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten binnen enkele uren na een calamiteit. Door optimaal gebruik te maken van beproefde technologieën verzekeren wij u dat uw bedrijf, na een ramp op uw serverinfrastructuur, binnen enkele uren terug operationeel is in onze cloud.

Business Continuity verzekerd via de Cloud

U en uw medewerkers krijgen via een laptop, bedrijfs– of privé-pc toegang tot uw serverinfrastructuur in onze cloud, met uw gegevens up-to-date tot en met de laatst uitgevoerde back-up. Zo kan u uw klanten van de juiste informatie voorzien, ook onmiddellijk na een eventuele ramp.

Meer weten over disaster recovery?